Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nyerő Páros: Hujber Feri párja undort érzett Berki Mazsi szerelme felé

Hujber Feri szerelménél betelt a pohár, nagyon elege lett Berki Mazsi párjából, és úgy tűnik, nemcsak ők nem szimpatizálnak velük.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Hujber Feri kedvese a legutóbbi játék során megsérült, és úgy tűnt, emiatt akár véget is érhet számukra a Nyerő Páros. Reccsenést hallott a térdében, ami sosem biztató, majd úgy döntött a stáb, kórházba viszik Krisztit, ahol több vizsgálatot is elvégeztek a térdén.

Ezt megelőzően Hujberék és Berki Mazsiék voltak ott a játék végén, közöttük dőlt el a győzelem sorsa. Nagy volt a tét, és Kriszti már előre jelezte, ha Zoli kötélhúzást választ, akkor feladja, mert a lába nem bírná. Soron kívül Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

Ugyan volt még két másik játéknem is, amikben rajthoz tudott volna állni Kriszti, Zoli inkább a kötélhúzást, a biztos győzelmet választotta, ami többeknek nem volt szimpatikus. Ráadásul elejtette, hogy szerinte kamu lehet Kriszti sérülése, amiről Feri az autóban tájékoztatta kedvesét, aki rettentően dühös lett emiatt.

„Hatalmasat csalódtam és iszonyatosan undor volt bennem igazából emiatt. Meg is mondtam, ha visszamegyünk, széttépem, mint a rongyot. De lehet, hogy ez a fájdalom mondatta, nem tudom.” – mondta Kriszti nagyon dühösen.

Orbán Viktor: „Ma Magyarországon mindenkinek van munkája, aki dolgozni akar”

Orbán Viktor kormánya vállalta, annyi munkahelyet teremt, hogy bárki, aki dolgozni akar Magyarországon, az megtehesse ezt.

Orbán Viktor: nem a kormány állapítja meg a béreket

Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte, nem a kormány állapítja meg a béreket, ez téves feltételezés, mert másokra bízzák a kérdést.