Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabi úgy érzi, bármire képes

Tóth Gabi érezhetően a döntőt célozta meg a Dancing with the Starsban, de ez csak részben rajta múlik, mert ott vannak a többiek, illetve a nézők döntik el, kik jutnak tovább.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén startol el a Dancing with the Stars új évada, amiben többek között Tóth Gabi is szerepelni fog. Az énekesnő előnyben van a társaihoz képest a táncos múltja miatt, valamint a saját párja a táncpartnere.

Gabi és Papp Máté Bence célja, hogy ott legyenek a döntőben, illetve minden hétvégén valami újat mutassanak be a szerelmükről. Emiatt minden bizonnyal Gabi nehéz múltja is bemutatásra kerül, mely egyszerre lehet fájdalmas és örömteli számára. Soron kívül Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

„Annyira jó érzés megélni, hogy a belefektetett energiád, szorgalmad gyümölcsöző lesz és ezt magadnak köszönheted… Mátéval élmény táncolni és átélni a határaim feszegetését… nagy türelemmel áll hozzám és folyamatosan motivál, amitől azt érzem, hogy bármire képes vagyok!Fantasztikus tanár.” – írta a posztjában Gabi.

Gabi nagyon nagy izgalommal várja az első élő adást, aminek a végén egy páros biztosan búcsúzni fog a versenytől. „Már csak kettőt kell aludni és indul a Dancing with the Stars. Minden pillanatát imádom! A tánc mindent begyógyít és hatalmas boldogságot szabadít fel bennünk! Kezdjetek el táncolni!!!! Ja, és szorítsatok nekünk.”

Orbán Viktor: nem a kormány állapítja meg a béreket

Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte, nem a kormány állapítja meg a béreket, ez téves feltételezés, mert másokra bízzák a kérdést.

Óbudán is emelik a parkolási díjakat, ezt érdemes tudni

2024. november 18-án új rendelet lép hatályba a harmadik kerület közterületein a járművel történő várakozás rendjéről. Azaz díjemelés lesz, bár ez nem mindenkire vonatkozik.

Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

Orbán Viktor több jó hírrel is szolgált, arról is említést tett, a következő években mekkora összegig kúszhat fel a jelenlegi minimálbér.