Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Európa-liga: a Ferencváros nem mondott le a továbbjutásról

Egyelőre egyetlen 1 pontot sem szerzett a Ferencváros az Európa-ligában, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne juthatnának tovább.

...svg content...Fotó: Pascal Jansen, a Ferencváros TC vezetõedzõje (b) és Ibrahim Cisse, a csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott Ferencváros TC - Nice mérkõzés elõtt tartott sajtótájékoztatón a Groupama Arénában 2024. október 23-án. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Két szoros vereséggel várja a következő mérkőzést a Ferencváros az Európa-ligában. Csütörtökön hazai pályán fogadja Nice csapatát a magyar bajnok, ami szintén egy nehéz meccsnek ígérkezik, de ha végre kijön a lépés a Fradi számára, meg lehet a 3 pont.

„Mindig jó, ha az embernek több ideje van készülni, de ugyanakkor szerencsések vagyunk, hogy sok játékosunknak van kötelezettsége a válogatottakban. Akik itthon maradtak, azokkal tudtunk együtt készülni, és ahogy a többiek visszatértek a nemzeti csapatoktól, akkor pedig már kezdtük összehangolni közösen a dolgokat. Huszonkét nap alatt játszunk hét meccset, erre kell fókuszálnunk.” – fogalmazott Pascal Jansen, a Ferencváros edzője a sajtótájékoztatóján. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

Adódik a kérdés, vajon milyen mértékben befolyásolja a játékot az a tény, hogy a Ferencváros és a Nice is győzelmi kényszerben lép pályára. Hasonló módon kezdték meg a kupasorozatot, de még mindig van idő és lehetőség a megugrásra, hogy továbbjussanak.

A Ferencváros nem adja fel

„Ezt a kérdést vártam, abszolút jogos. Nyolc meccset játszunk január végéig ebben a sorozatban, mind a két csapat hasonlóan kezdte a szereplését, két szűk vereség után vagyunk, ugyanakkor sok értékes tapasztalattal gazdagodtunk. Igaz, hogy ezen a szinten az apró hibáknak komoly következményei lehetnek, tudjuk, hogy a holnapi meccs milyen fontos a számunkra. Meg szeretnénk mutatni, hogy többre vagyunk képesek az európai kupaporondon.”

Jansen szerint le kellett vonniuk a tanulságokat az elmúlt két meccsből, viszont még mindig az a céljuk, hogy ott legyenek a folytatásban. Ehhez összesen 8-12 pontra lesz szükségük, amiből 3-at gyűjthetnek be csütörtökön.

„A realitás eddig két meccs, két szoros vereség, nulla pont. Le kellett vonnunk a tanulságokat ezekből a meccsekből, a célunk, hogy a nyolc főtáblás meccs után is érdekeltek legyünk, ehhez 8-12 pontra lesz szükség, ez a célunk, ezen dolgozunk, hogy további meccseken legyünk érdekeltek a nyolc főtáblás találkozón túl.” – idézte a fradi.hu.

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Engedély nélkül indult el egy Debrecenbe tartó személyvonat

A Mávinform számolt be a részletekről, melynek kapcsán tisztázták, nem alakult ki veszélyhelyzet, a két vonat 150 méterre volt egymástól.

A budapesti műemlékre zuhant rommá tört BMW (videó)

Egy BMW-vel sikerült bemutatni ezt a mutatványt, aminek totál lett a vége, ráadásul egy műemlékre zuhant rá a jármű.