Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ezzel a furcsa öngóllal nyert az Arsenal a Bajnokok Ligájában (videó)

Nem ez volt az Arsenal legmeggyőzőbb teljesítménye, ráadásul csak egy öngóllal tudtak nyerni a nem éppen acélos Sahtar ellen.

...svg content...Fotó: Kai Havertz, az Arsenal játékosa (b) befejeli csapata elsõ gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának második fordulójában játszott Arsenal-Paris Saint-Germain mérkõzésen a londoni Emirates Stadionban 2024. október 1-jén. MTI/EPA/Daniel Hambury
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Izgalmas és látványos mérkőzéseket kaptunk a Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A Real Madrid például kétgólos hátrányból fordított, melynek ideje alatt az Aranylabdára pályázó Vinicius Junior mesterhármast szerzett.

A PSG ezt nem tudta megtenni a PSV ellen Párizsban, és továbbra sem lehet azt mondani, hogy nagyon menne nekik a szekér BL-ben. Ha ez így megy tovább, szégyenszemre igen hamar kieshetnek, hiába a sztárkeret. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Az Arsenal számára sem volt unalmas a kedd este, és ugyan a Sahtar volt az ellenfél, feladták nekik a leckét. A londoniak egy nagyon furcsa öngóllal nyertek, addig Trossard büntetőt hibázott, így necces maradta vége.

Érdemes megnézni az összefoglaló videót, benne a furcsa incidenssel, mely sokba került a vendégeknek. A kapusok egyik legnagyobb rémálma valósult meg, egyszerűen nem volt szerencséje, rendkívül balszerencsésen alakult a jelenet.

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.