Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón a Real Madrid óriási fordítása a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájából

Kétgólos hátrányban nem sokan gondolták volna, hogy 5-2 lesz a vége a Real Madrid javára a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid (j) és Marcel Sabitzer, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában játszott Real Madrid-Borussia Dortmund mérkõzésen Madridban 2024. október 22-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes mérkőzéseket láthattunk a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, aminek ideje alatt az AC Milan megszerezte az első győzelmét. Az olaszoknak már nagy szükségük volt erre, de egyelőre nincsenek kint a vízből ezzel a sikerrel sem.

Ahogyan a PSG sem, akik képesek voltak hazai pályán döntetlent játszani a PSV-vel. Ez volt a nap egyik legnagyobb meglepetése, addig az Arsenal egy öngóllal nyert, de legalább otthon tudták tartani a 3 pontot. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

A Real Madrid is hasonlóan tett, akiknek kétgólos hátrányból kellett fordítaniuk, amit meg is tettek. Drámai volt a meccs vége, sorra kapták a gólokat a németek, akik így nem tudtak visszavágni a tavalyi BL döntőért. V. Junior mesterhármast ünnepelhetett, aki nagy esélyese az Aranylabdának.

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.