Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi megnyerheti a Dancing with the Starst

Láthatóan Tóth Gabi maximálisan felkészült a Dancing with the Stars nyitányára, ami szombaton esedékes.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ezen a hétvégén rajtol el a Dancing with the Stars új évada, aminek Tóth Gabi lesz az egyik főszereplője és nagy esélyese. Keményen dolgozik a háttérben az énekesnő, aki a táncos múltja miatt is ott lehet a favoritok között.

Mivel a párja, Papp Máté Bence a partnere, könnyebb helyzetben lehet, mint a többiek. Ugyanakkor Máté néptáncos, így egy intenzív továbbképzésen kellett részt vennie, ami pedig hátrány, de összességében még így is jobb helyzetben vannak. Soron kívül Sokan erősen kételkednek abban, hogy a Tisza Párt a Fidesz elé került volna

Bármikor, a nap 24 órájában gyakorolhatnak otthon is, illetve olyan kémia van közöttük, ami más párosnál aligha lesz meg, hiszen szerelmesek és már több mint egy éve együtt vannak. Szabó Zsófiék lehetnek a nagy ellenfeleik, ám mint mindig, most is a közönség dönt.

Krausz Gábor és Mikes Anna így nyerhette meg a döntőt, hiába tartották jobb táncosnak T. Dannyt és Marics Petit a séfnél. „Visszaszámolunk! Szombaton indul a Dancing With The Stars! Nagyon sokat készültünk és alig várjuk, hogy parkettre léphessünk Mátéval! Legyetek velünk!” – üzent Tóth Gabi.

A Partizán szerint a Tisza Párt megelőzte a Fideszt, itt vannak az új számok

A Partizán által kért friss közvélemény-kutatás szerint a Tisza Párt már a Fidesz előtt van a pártok versenyében.