Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy pénzjutalmat vehetnek át az árvízi védekezésben részt vevő állami alkalmazottak

Nagyobb pénzjutalmat kapnak azok az állami alkalmazottak, akik az árvízi védekezésben vettek részt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) az árvízvédelmi munkát ellenõrzi Baján 2024. szeptember 23-án. Mellette Kámánné Bari Bernadett megválasztott polgármester (j) és Zsigó Róbert, a térség fideszes országgyûlési képviselõje (j2). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A Magyar Közlöny legújabb számában arról is szó esett, hogy az Orbán Viktor vezette kormány nettó 200 ezer forint egyszeri pénzjutalomban részesíti az árvízi védekezésben részt vetteket, akik szeptemberben megfeszített módon harcoltak a körülményekkel.

A 24.hu azt írja, a nettó 200 ezres jutalom azoknak jár, akik a terepi védekezésben a helyszínen közvetlenül vettek részt, valamint a terepi védekezést közvetlenül irányították. Az önkéntesek viszont nem részesülnek ebből a pénzjutalomból.

Az egyszeri juttatásokat a felmérést követően, a foglalkoztató állami szerven keresztül azonnal el kell utalni, amire Orbán Viktor szólította fel a hivatalos szerveket. Október végéig van ideje Varga Mihálynak arra, hogy megtalálja a jutalmak fedezéséhez szükséges forrásokat.

A Partizán szerint a Tisza Párt megelőzte a Fideszt, itt vannak az új számok

A Partizán által kért friss közvélemény-kutatás szerint a Tisza Párt már a Fidesz előtt van a pártok versenyében.