Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Őrületes meccset nyert meg a Real Madrid a Bajnokok Ligájában

A 34. percben úgy tűnt, hogy a Real Madrid még a döntetlennel is örülne, majd 5-2- lett a vége az ő javukra.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid (j) és Marcel Sabitzer, a Borussia Dortmund játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában játszott Real Madrid-Borussia Dortmund mérkõzésen Madridban 2024. október 22-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hazai pályán fogadta a Dortmundot a Real Madrid a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, ami egyúttal visszavágó is volt, ugyanis a legutóbbi döntőt ez a két csapat játszotta. Egyértelműen a spanyolok voltak az esélyesebbek, ám ennek ellenére a németek kerültek előnybe.

A 30. percben Malen szerezte meg a vezetést, majd pár perccel később már 2-0-ra ment a Dortmund Gittens góljával, akit Malen szolgált ki. A Real Madrid közönsége is döbbenten figyelte az eseményeket, nem akarták elhinni, amit látnak. Soron kívül Sokan erősen kételkednek abban, hogy a Tisza Párt a Fidesz elé került volna

Egészen a 60. percig kellett várni a szépítésre, amikor Rüdiger 2-1-re módosította az állást Mbappé passzából. Két perccel ezután V. Junior egyenlített, így gyakorlatilag minden kezdődhetett elölről és jó esély volt arra, hogy fordít a királyi gárda.

Az utolsó percek igazi drámát hoztak, ugyanis a 83., a 86. és a 93. percben is beköszönt a Real Madrid. Vázquez és V. Junior intézték el a 3 pont kérdését, amivel kialakult az 5-2-es végeredmény. A brazil nagy napja volt ez, ugyanis mesterhármast ünnepelhetett.

A madridi közönség végül tapssal jutalmazta a sajátjait, akikkel szemben mindig nagyon kritikusak tudnak lenni. A félidőben egészen más volt a hangulat, majd nemcsak a kocka, hanem az eredmény is fordult.

A Partizán szerint a Tisza Párt megelőzte a Fideszt, itt vannak az új számok

A Partizán által kért friss közvélemény-kutatás szerint a Tisza Párt már a Fidesz előtt van a pártok versenyében.