Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Jön az Álarcos énekes új évada az RTL-en, itt vannak a szereplők (videó)

Visszatér a képernyőkre az RTL műsora, az Álarcos énekes, amire már nem kell sokat várniuk a nézőknek.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

November 10-től, vasárnap esténként 19:30-tól újra az RTL-el nyomoz az ország! Idén teljesen új álarcokkal, egy rejtélyes műsorvezetővel és egy titkozatos negyedik nyomozóval tér vissza a világ legőrültebb showműsora, az Álarcos énekes.

A négytagú nyomozói gárdából három kiléte már ismert: Csobot Adél, aki minden csínyját-bínját ismeri a műsornak, hiszen nyomozóként és rejtélyes Automataként is vett már részt a szuperprodukcióban, Istenes Bence – most először – hivatalos nyomozóként debütál, míg a “rangidős” nyomozó, Sebestyén Balázs is újra nagyítót ragad – írja az RTL Magyarország. Soron kívül Újabb politikus szólalt meg a Csárdi-ügy kapcsán, szerinte ideje bizonyítékokat szolgáltatnia

De vajon ki lehet a rejtélyes negyedik nyomozó és ki a műsorvezető? Az RTL online felületein nyomokat szórtunk szét, a találgatás és a nyomozás már kezdetét vette. Kövessék az RTL felületeit, ahol hamarosan leleplezzük kilétüket!

A kérdés tehát, hogy kit rejt az Ananász, a Sushi, a Mézeskalács vagy a többi, egyelőre titokzatos karakter álarca? Szigorú biztonsági intézkedések védik a rejtélyes álarcosok kilétét, mégis mindenki előtt csak egyetlen cél lebeg: le kell leplezni az Álarcos énekeseket! Idén az RTL-en ismét feltesszük a kérdést: ki van a maszk mögött?

Őrültséggel tele érkezik az Álarcos énekes új évada november 10-től minden vasárnap este, 19:30-tól az RTL műsorán. A nagyszabású showműsor adásai az RTL+ Premium csomagban is láthatóak és ott bármikor visszanézhetők reklámok nélkül.