Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Magyar Péter megmutatta, hogyan gyúr a kondiban (videó)

Melledzés közben láthattuk a Tisza Párt vezetőjét, aki szó szerint gyúr a 2026-os választásokra, ami számára i s sorsdöntő lehet.

...svg content...Fotó: TikTok/Magyar Péter
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter igyekszik bulvárosabb tartalmakat is megosztani a közösségi oldalán, főként a TikTokon, ahol többségében a fiatalabb generáció van jelen, akik kedvelik az ehhez hasonló videókat, gyorsan fogyasztható anyagokat.

Orbán Viktor miniszterelnök szintén aktív a TikTokon, sokan figyelik a tartalmait, és időről időre érdekes kulisszatitkokat árul el. Nemrég visszatérhetett az edzéseihez, aminek nagyon örül és komolyan is veszi azokat, egy héten több súlyzós edzést végez. Soron kívül Menczer Tamás reagált, miután Pottyondy Edina tragikusan ostobának nevezte

A Tisza Párt elnöke szintén igyekszik tartani a tempót, és amikor teheti, lemegy a kondiba gyúrni. Így tett legutóbb is, nem sokkal azután, hogy egyszerre három serpenyővel sütött palacsintát, de még azt sem zárta ki, hogy legközelebb néggyel abszolválja ugyanezt a kihívást.

Ezúttal melledzés közben láthatjuk Magyart, méghozzá egy népszerű gyakorlat kíséretében, ami erőteljesen képes megmozgatni a mellizmokat. Hamarosan pedig beszédet mond október 23-án, akárcsak a magyar miniszterlénők.

@magyarpeterofficial

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat