Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: ilyen hajlékony Hosszú Katinka (fotóval)

Napról napra egyre jobb táncossá válik Hosszú Katinka, aki nagyon izgatottan készül a Dancing with the Stars új évadára.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ezen a hétvégén rajtol el a Dancing with the Stars mezőnye, ami miatt mindenki izgatott. Tóth Gabi is nagyon keményen készül, aki már meg is szédült az egyik próbáján, míg Szabó Zsófi levegőért kapkodott, ők lehetnek a favoritok.

Ugyanakkor a többiek sem írhatjuk le, Hosszú Katinka már azzal meglepetést okozott, hogy igent mondott a TV2 felkérésére. Miután klasszis sportoló, nem érzi magát igazán fáradtnak a próbák után, és ennek még nagy hasznát veheti. Soron kívül Menczer Tamás reagált, miután Pottyondy Edina tragikusan ostobának nevezte

Különleges személyiség, akinek van mit elmesélnie a táncok által. Keményen készül Suti Andrással, akivel már most nagyon jó a kapcsolata, és minden bizonnyal messzire fognak jutni a versenyben. Egy sportolónak mindig nehezebb a tánc a kötött izomzatuk miatt, ám ezen is sokat dolgoznak.

„A nyújtás már elég jól megy. El se hiszem, hogy egy hét múlva látni fogtok táncolni. Nagyon izgulok! Rengeteget gyakoroltunk, remélem jó lesz nézni.” – mondta Hosszú Katinka, aki lassan készen áll.