Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb részletek láttak napvilágot Mbappé svédországi ügyéről

A svéd Aftonbladet új információkat közölt Kylian Mbappé stockholmi tartózkodásával kapcsolatban, amely során állítólag egy after party-t rendezett a hotelszobájában.

...svg content...Fotó: A francia Kylian Mbappé a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elõdöntõjének Spanyolország-Franciaország mérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. július 9-én. MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A francia labdarúgó körüli események újabb fordulatot vettek, miután a svéd média beszámolója szerint Mbappé nem elégedett meg a V éjszakai klubban töltött estével. Az Aftonbladet értesülései szerint ugyanis a játékos körülbelül tíz nőt hívott meg luxuslakosztályába, hogy folytassák a mulatozást.

A lap forrása szerint a hotel vezetősége kivételt tett híres vendégével, és engedélyezte a házirendet sértő összejövetelt. Az informátor részletes leírást adott a meghívottakról is, állítása szerint „mindannyian szőkék voltak, és a legtöbben ruhát, kabátot és sálat viseltek.”

Az állítólagos after party nem ért véget aznap éjszaka, a források szerint másnap délután két óra körül Mbappé egy női kísérővel együtt hagyta el a hotelt.

A hírek szerint a nemi erőszak vádjával tett feljelentés Mbappé ellen csak másnap született meg, ám ez az információ azonban egyelőre nem nyert hivatalos megerősítést.

Az ügy további részletei egyelőre homályosak, és sem Mbappé, sem pedig képviselői nem reagáltak a friss vádakra, edzője, Carlo Ancelotti pedig mindössze annyit nyilatkozott, hogy neki nem tiszte spekulációkkal foglalkoznia.