Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Havas Henrik szerint Szoboszlai Dominik „már kinőhetne a gyerekkorból”

Ezzel arra reagált, hogy néhány napja a magyar fociválogatott csapatkapitányát egy méregdrága Lamborghiniben videózták le Budapesten.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, úgy tudni, újabb luxusautóval bővült Szoboszlai Dominik garázsa, ugyanis a focista egy Lamborghini Revueltóval jelent meg Budapesten, ami egy 215 milliós sportautó. A luxusjármű kapcsán azt érdemes tudni, hogy egy 6,5 literes V12-es motor dolgozik benne, ami több mint 1000 lóerőt ad le, illetve 2,5 másodperc alatt éri el a 100 km/órát, álló helyzetből. A hírre egyébként Havas Henrik is reagált, aki a hivatalos közösségi médiás oldalán megjelent bejegyzésben azt írta: „Talán már ki lehetne már nőni a gyerekkorból!”.

Szoboszlai állítólagos luxusautójáról eszébe jutott egy saját emléke, amikor 1990 környékén megvette első nyugati kocsiját. Állítása szerint akkor egyetlen kollégája, Mester Ákos újságíró, műsorvezető mondta el erről a véleményét, miszerint nem érdemes ilyen autót venni, mert „ne találgassa senki, hogy miből van rá pénzem, miért nem jó nekem egy Zsiguli”. »Őszintén, Henrik! Hiányzott Neked ez az autó meg hogy veled foglalkozzanak«, »Igen, hiányzott«” – mondtam Ákosnak. Soron kívül Augusztusban már 628 800 forint volt a bruttó átlagkereset Magyarországon

„»Ültem eleget Trabantban, Kispolszkiban, Skodában, Zsiguliban, majdnem 40 éves Volkswagen Bogárban, úgyhogy igen, hiányzott nekem a Toyota Corolla«” – emlékezett vissza az újságíró, majd azzal folytatta: egy alkalommal felesége kabrióját kellett vezetnie, leengedett tetővel, és egyáltalán nem volt jó élmény számára. „Gondolom, most, a napokban nézhettek annyi szeretettel a Szoboszlai autójába, mint huszonvalahány évvel ezelőtt engem néztek meg a Havasné kabriójában” – jegyezte meg a Facebook-posztban, amit a 24.hu szúrt ki.

Végül még Havas Henrik hozzáfűzte: „Nem értem. Nincs az egyébként tényleg remek focista környékén egy normális ember, aki Mester Ákos módjára megkérdezte volna, hogy Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!”.

Korábban arról is írtunk, hogy a focista eljegyezte szerelmét, ezzel pedig minden bizonnyal sokakat meglepett, hiszen még csak egy éve alkotnak egy párt. De annyira boldogok, hogy úgy döntöttek, szeretnék összekötni az életüket, persze ez utóbbi kapcsán még nem tudni semmi részletet. Az eljegyzéshez sokan gratuláltak, köztük világsztárok, ismert emberek, hírességek idehaza is, valamint a liverpooli köszöntés sem maradhatott el, aminek Dominik nagyon örült.

Jelentősen emelkedhetnek a parkolási díjak Erzsébetvárosban, ma lesz a szavazás

A polgármester több tízezer forintra sarcolná a helyieket, pedig eddig ingyenes volt számukra a parkolás.