Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Dancing with the Stars: Szabó Zsófi levegőt is alig kapott a kemény próba alatt (videó)

Egyre több részlet kerül nyilvánosságra a Dancing with the Stars új évada kapcsán, mely ezen a hétvégén rajtol el.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Nem panaszkodhatnak a TV2 nézői, mert ugyan véget ért a Sztárban Sztár All Stars, máris érkezik a helyére a Dancing with the Stars legújabb évada. Közben kiderült, Galamos Lajos mégsem mutatkozhat be a műsorban, nem sikerült megoldást találni a helyzetre.

A mezőnyre így is nagyon erős lesz, Tóth Gabi például a szerelmével közösen fog táncolni, akinek intenzív táncórákat kellett vennie, mivel néptáncos. Érdekes lesz hallani a zsűri értékelését, már csak amiatt is, mert Gabi köztudottan táncos múlttal rendelkezik, így őt szigorúbban pontozhatják. Soron kívül Lázár János nem engedi a Turul-szobor elbontását

Szabó Zsófit tartják a legnagyobb esélyesnek, minden megvan ahhoz, hogy nyerjen, kezdve a csodálatos formájával, a kitartásával, a tehetségével, a rajongótáborával, illetve Andrei Mangrával, a legnépszerűbb férfi táncossal.

Zsófi számára is intenzíven telt a felkészülés, arra is volt példa, hogy a levegőért kapkodott, míg Tóth Gabi megszédült. Szombat este 19 óra 30 perctől jön az első élő adás, aminek végén máris távozni fog egy páros.

Jelentősen emelkedhetnek a parkolási díjak Erzsébetvárosban, ma lesz a szavazás

A polgármester több tízezer forintra sarcolná a helyieket, pedig eddig ingyenes volt számukra a parkolás.