Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárbox: Földes Eszter legyőzte Kustánczi Liát, repkedtek a pofonok

Kustánczi Lia és Földes Eszter feszült egymásnak a Sztárbox ringjében legutóbb, és a két amazon nem is kímélte egymást.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A Sztárbox vasárnap esti élő adásának első mérkőzését Varga Viktor és Sánta Laci vívta meg egymással. Nagy meccset mentek, mind a négy menetben talpon maradt a színész, hiába kapott óriási pofonokat, míg az énekes már a döntőre készülhet Sárközi Ákos ellen.

A folytatásban jöttek a lányok Kustánczi Lia és Földes Eszter személyében, akik hozták is a szintet. A két csinos, vonzó nő teljesen átalakult a mérkőzésre, és olyan oldalukat mutatták meg, amit még soha azelőtt, rendkívül kemények voltak. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Akárcsak négy héttel ezelőtt, Eszter nagyon bekezdett, míg Lia annak ellenére, hogy csak most ismerkedett meg ezzel az egésszel, nem rettent meg a kihívástól. Egy óvatosabb első menet után a lányok feljebb kapcsoltak, repkedtek is ide-oda az ütések.

Ez most egy szolidabb bokszmeccs volt a korábbi női mérkőzésekhez képest, nem láttunk elemi erejű csapásokat. Inkább a taktikáról szólt, Lia fokozatosan építette fel magát, amire Eszternek figyelnie kellett. Nehéz dolga volt a pontozóbíróknak a kevés értékelhető ütés miatt, végül Földes Esztert hozták ki győztesnek.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.