Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Azonnal győzelemmel válaszolt a Ferencváros

A Videoton bánta ezt, és noha a 62. percben Kehinde piros lapot kapott, 2–0-ra nyert a Ferencváros, és visszavették a vezetést a bajnokságban.

...svg content...Fotó: A Ferencváros játékosai második góljukat ünneplik a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Fehérvár FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2024. október 20-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A válogatott szünet előtt a Ferencváros elszenvedte az első vereségét az NB1-ben, de ez sem zökkentette ki a bajnoki címvédőt, akik a Videotont fogadták és győzték le vasárnap este. Fontos válasz volt ez, miután a Puskás Akadémia és a Paks is nyert a hétvégén.

A vezetést a 23. percben szerezte meg a Ferencvárosnak Saldanha, aki továbbra is termeli a gólokat, megvan hozzá a technikai tudása és határozottsága. Az 56. percben gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, Kady büntetőből volt eredményes az Üllői úton. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Kehinde hiába állt ki a 62. percben, az eredmény már nem változott, 2-0-ra nyert a Ferencváros, amivel 21 pontosak az élen. A PAFC szintén 21 pontot számol, de egy meccsel többet játszottak, akárcsak a 19 pontos Paks Bognár György vezetésével.

A Videoton már nem lehet ilyen elégedett, a 9. helyen tanyáznak, és 10 meccs alatt mindössze 9 pontot gyűjtöttek. Egyelőre veszélyben érezhetik magukat, várhatóan egészen a szezon végéig több csapat is esélyes marad az NB2-es tagságra.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.