Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videó Lionel Messi újabb őrületes mesterhármasáról, 6-2 lett a vége

Nem sokkal azután, hogy Lionel Messi mesterhármat szerzett az argentin válogatottban, megtette ugyanezt az Inter Miami színeiben is.

...svg content...Fotó: Lionel Messi, az Inter Miami játékosa a közép- és észak-amerikai (CONCACAF) labdarúgó Bajnokok Ligájának Inter Miami-Nashville mérkõzésén a floridai Fort Lauderdale-ben 2024. március 13-án. MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi szenzációs formában van, az argentin válogatottban is termeli a gólokat, így nincs kizárva, hogy ott lehet a 2026-os világbajnokságon, mint címvédő. Nagyon bíznak ebben a csapattársai és a szövetségi kapitány is.

Legutóbb az Inter Miami színeiben ért el mesterhármast, méghozzá egy több mint őrült és fordulatos mérkőzésen. A vendég New England már a 2. percben vezetéshez jutott egy furcsa góllal, majd a 34. percben egy még inkább elkerülhető találatot kapott a sztárcsapat. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Akkor úgy tűnt, ennek nem lesz jó vége, de Suarez gondoskodott arról, hogy még az első félidő vége előtt visszajöjjenek a meccsbe. 2 perc leforgása alatt két gólt szerzett a 40. és a 42. percben, amivel kiegyenlített David Beckham csapata.

Az 58. percben Cremaschi találatával 3-2-re módosult az állás, és ugyan a vendégek kiegyenlítettek, a VAR-os elemzés végén elvették a góljukat. Ezt követően jött a Messi-parádé, aki a 78., a 81. és a 89. percben köszönt be, amivel mesterhármast ünnepelhetett. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy csak az 58. percben ugrott be a pályára, de ennyi idő is elegendő volt számára a mesterhármashoz.

Az Inter Miami magabiztosan van az élen 34 meccset követően 74 ponttal, míg a második helyen álló Columbus Crew csak 66 pontos. A most pályára lépett New England a 14. helyről várja a folytatást 31 egységgel az MLS-ben.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.