Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorról: „Ennek állandóan valami baja van”

Láthatóan leszállt Magyar Péterről Gyurcsány Ferenc, és mintha minden mindegy alapon támadná Orbán Viktor miniszterelnököt.

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatót tart a DK budapesti székházában 2024. június 7-én. Ezen a napon Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje visszalépett a jelöltségtõl, és Vitézy Dávid támogatására kérte támogatóit. MTI/Purger Tamás
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc nemrég nagy bejelentést tett a DK-val, amin többen inkább jókat mosolyogtak, élen Magyar Péterrel, hiszen egyre kisebb a támogatottságuk. Nem kizárt, hogy a számaik a közeljövőben beeshetnek 4% alá és 2026-ban nehéznek ígérkezik bejutniuk a parlamentbe.

Sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy tudatosuljon bennük, nincs esélyük a Tisza Párttal és Magyar Péterrel szemben, de igazán taktikát sem váltottak. Gyurcsány mostanában láthatóan leszállt Magyarról, helyette minden erejével a kormányfőt támadja. A kérdés adott, vajon ezzel hány szavazót szerez a pártjának, mert úgy fest, inkább veszít. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

A legújabb mobiltelefonos videójában nyafogósnak nevezte Orbán Viktort. „Ennek állandóan valami baja van.” Azt mondja, állandóan nyavalyog a miniszterelnök, de semmit nem oldott meg. „Mondják, mit oldott meg? Állandóan háborúba megy, aztán nem jut el Hegyeshalomig se, vagy ha igen, annak az a vége, hogy kizárják a Néppártból, mi meg nem kapjuk meg a pénzünket.”

Szerinte a kormányfő mutogatja az izmait, viszont állandóan vereséget szenved. „Nem előre jutunk, hanem hátra. A fickó sem semmit nem ér el.” Hozzátette, úgy gondolja, a kormány működése felesleges, mert meglátása szerint az semmire nem képes, csak panaszkodik. „Nagyszerű tervek helyett állandóan védekezik. Azt senki ne gondolja, hogy Magyarország erősebb, mint volt.”

Gyurcsány nem állt meg ennyinél, „politikai kisembernek” nevezte a miniszterelnököt. „Nyilván magát borzasztóan nagynak tartja saját kis homokozójának szélén ücsörögve. Meg kell már szabadulnunk ettől a nyafogó fickótól.”

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.