Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy rangadót rendeznek az NB1-ben szombaton, Dzsudzsákék visszatérnek

A Debrecen és a Paks egymással csap össze, és közel sem biztos a vendégek győzelme, hiába a hazai csapata rendkívül rossz formája.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Továbbra sem érteni, mi történik a Debrecennél, ahol edzőt váltottak, de egyelőre hiába, mert nem jönnek az eredmények. Az elmúlt öt mérkőzésből mindössze egy meccset nyertek meg Dzsudzsákék, az összes többin kikaptak.

Ezek után nem meglepő, hogy a 10. helyen állnak 7 ponttal, amivel csak a Zalaegerszeget és a KTE-t előzik meg. Miután szoros az NB1, a DVSC egy jó sorozattal rövid idő altt egészen más helyzetbe találhatja magát, miután a 7. helyen a Nyíregyháza például 10 pontos, és egy meccsel többet játszottak. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

A DVSC hazai pályán tér vissza a válogatott szünetet követően a Paks ellen, ami mindkét fél számára izzadós mérkőzést hozhat. Bognár György csapata, akik elvették a Ferencváros veretlenségét, a 3. helyen állnak 16. ponttal. A mérkőzést az M4 Sport adja élőben 15 órától, ami egyúttal a forduló egyik nagy rangadója is.

Legalább 33 ember halálát okozta egy menekülttábort ért izraeli légicsapás

Péntek délután izraeli légitámadás érte a Gázai övezet északi részén található jabaliai menekülttábort, ami jelentős emberi és anyagi veszteségeket okozott.

Nagy rangadót rendeznek az NB1-ben szombaton, Dzsudzsákék visszatérnek

A Debrecen és a Paks egymással csap össze, és közel sem biztos a vendégek győzelme, hiába a hazai csapata rendkívül rossz formája.

Diáklányokkal került szexuális kapcsolatba két angyalföldi tanár

Egy angyalföldi technikum két tanára került szexuális kapcsolatba diáklányokkal, amiből rendőrségi ügy lett.