Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szombat este pályára lép a Real Madrid, vajon hogyan fogadják Mbappét?

Miután idegenben játszik a Real Madrid, lehetséges, hogy a hazai szurkolók egy része gondoskodni fog arról, hogy a francia csatár kényelmetlenül érezze magát.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid játékosa (k) ünnepel, miután gólt lõtt a labdarúgó Európai Szuperkupa Real Madrid-Atalanta mérkõzésen a varsói Nemzeti Stadionban 2024. augusztus 14-én. MTI/EPA/PAP/Piotr Nowak
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Súlyos vádakkal illeti egy nőt Mbappét, aki állítólag exkluzív bulikat tartott Svédországban a barátaival, majd magángéppel távoztak. A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben, Mbappé viszont mindent tagad, szerinte csak le akarják járatni.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid megbánta a francia leigazolását, amit valójában csak az elnök, Pérez kezdeményezett, más nem. Ezzel együtt a teljesítménye sem olyan, mint azt várták volna vagy amire Ronaldo volt képes, amikor megérkezett Madridba. Soron kívül Schobert Norbi fia csak a kezdet volt, rengeteg fiatal állhat katonának

A madridiak szintén pályára lépnek a válogatott szünet után, és mivel a Celta Vigo otthonába látogatnak, érdekes lesz látni, milyen fogadtatásban részesül Mbappé a hazai szurkolók részéről. Nem kizárt, hogy kellemetlen perceket okoznak majd számára, és ez a következő hetekben is így lehet, ami megnehezítheti a világsztár spanyolországi életét.

Szombaton, 21 órás kezdéssel láthatjuk a mérkőzést, amit a Spíler 2 fog élőben közvetíteni. A bajnokságot a Barcelona vezeti 24 ponttal a 21 pontos Real Madrid előtt, míg az Atletico és a Villarreal lépéshátrányba került a 17 pontjával.

Történelmi csúcson az ötöslottó főnyereménye, hatalmas pénzt kaszálhatunk

Az ötöslottó főnyereménye elérte a 6,525 milliárd forintot, ami a játék 67 éves történetében a legnagyobb összeg.

Szombat este pályára lép a Real Madrid, vajon hogyan fogadják Mbappét?

Miután idegenben játszik a Real Madrid, lehetséges, hogy a hazai szurkolók egy része gondoskodni fog arról, hogy a francia csatár kényelmetlenül érezze magát.

Azonosítatlan légi célpont jelent meg Románia felett, mentek is a vadászgépek

A román védelmi minisztérium számolt be arról, hogy a Fekete-tenger felett, a román államhatártól 45 kilométerre egy azonosítatlan légi célpont jelent meg, ami miatt riasztották a vadászgépeket.