Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi párja nem beszél Krausz Gáborral, és soha nem lesznek barátok

Papp Mát Bence őszintén beszélt arról, hogy milyen a kapcsolata Krausz Gáborral, akivel szerinte soha nem lesznek barátok.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabit többek között megcsalással is vádolták annak idején, amikor Krausz Gábor bejelentette, tönkrement a házassága az énekesnővel. Tömegével álltak mellé, míg Gabi sokáig nem szólalt meg, majd egyre több interjút adott, és azt is cáfolta, hogy valaha megcsalta volna a férjét.

Azóta elváltak, Gábornak szintén lett egy új kapcsolta, ami jelenleg is tart. A Dancing with the Stars alatt ismerkedett meg Mikes Annával, és hamar kiderült, hogy több van közöttük, mint munkakapcsolat vagy barátság. A nézők végül valószínűleg emiatt is szavazták be őket a döntőbe, amit végül megnyertek. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Az Ázsia Expressz alatt teljesen más volt Gábor fogadtatása a viselkedése láttán, és egyre többen kezdtek Gabi pártjára állni a válásuk kapcsán. Az énekesnő is kipróbálja magát a Dancing with the Starsban, ráadásul a párjával, Papp Máté Bencével, aki a Blikknek adott exkluzív interjújában beszélt arról, milyen a kapcsolata Krausz Gáborral.

„Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni (Tóth Gabi és Krausz Gábor lánya – a szerk.) miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk.” – idézte a 24.hu Mátét a Blikknek adott interjújából.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid már bánja Mbappé leigazolását

Úgy tudni, hogy a Real Madrid már sajnálkozik Mbappé szerződtetése miatt, hiába nem fizettek érte egy centet sem a PSG-nek.

Diáklányokkal került szexuális kapcsolatba két angyalföldi tanár

Egy angyalföldi technikum két tanára került szexuális kapcsolatba diáklányokkal, amiből rendőrségi ügy lett.

Számos lezárás lép érvénybe Budapesten október 20. és 23. között

Október 20. és 23. között számos lezárás, forgalomkorlátozás lép érvénybe Budapest egyes kerületeiben, amikről érdemes tudni.