Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Diáklányokkal került szexuális kapcsolatba két angyalföldi tanár

Egy angyalföldi technikum két tanára került szexuális kapcsolatba diáklányokkal, amiből rendőrségi ügy lett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy rendre nagy botrányt kavarnak az ehhez hasonló ügyek, melyek súlyos büntetéssel végződnek, még mindig vannak olyan tanárok, akik megkockáztatják ezt. Legutóbb egy angyalföldi technikum két tanára követhetett el bűncselekményt, akik ellen már nyomoz a rendőrség.

Kiderült ugyanis, hogy a tanárok diáklányokkal létesítettek szexuális kapcsolatot, majd az ügyben érintett pedagógusokat felfüggesztették. A Telex azt írja, két napja elküldték a kérdéseiket a XIII. kerületi technikumnak, de továbbra sem válaszoltak nekik az ügyben. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal viszont elárulta, a technikum vezetője névtelen bejelentés alapján tett feljelentést a nyár folyamán, és jelenleg is zajlik az eljárás. Az érintett diáklányokat már ki is hallgatták a rendőrök, ám sokkal többet nem tudni.

Egyelőre az sem ismert, milyen korúak a diáklányok, illetve mit mondtak pontosan a vallomásukban. Ha bebizonyosodik a két tanár bűnössége, akár börtönbüntetést is kaphatnak, illetve örökre elveszíthetik az hivatásukat.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid már bánja Mbappé leigazolását

Úgy tudni, hogy a Real Madrid már sajnálkozik Mbappé szerződtetése miatt, hiába nem fizettek érte egy centet sem a PSG-nek.

Diáklányokkal került szexuális kapcsolatba két angyalföldi tanár

Egy angyalföldi technikum két tanára került szexuális kapcsolatba diáklányokkal, amiből rendőrségi ügy lett.

Számos lezárás lép érvénybe Budapesten október 20. és 23. között

Október 20. és 23. között számos lezárás, forgalomkorlátozás lép érvénybe Budapest egyes kerületeiben, amikről érdemes tudni.