Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szombaton újabb üzemanyagár-változás jön a hazai kutakon

A gázolaj ára 5 forinttal megy lejjebb, a benziné azonban nem változik.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A héten tovább csökkennek az üzemanyagárak, a gázolaj nagykereskedelmi ára bruttó 5 forinttal kerül kevesebbe szombattól. A hét második felében a benzin ára már nem változik – tudatta nemrégiben a holtankoljak.hu.

Az üzemanyagár-figyelő blog megjegyzi: az eheti változásokat érvényesítve mai napon (2024.10.18-án) az alábbi átlagárakon tankolhatunk: 95-ös benzin 605 Ft/liter, gázolaj 606 Ft/liter – ez az átlagár csökkenhet holnaptól még 5 forinttal. Soron kívül Elvenné a szavazati jogot a Jobbik azoktól, akik nem járták ki a nyolc osztályt

Ha pedig a fenti árváltozás érvényesítésre kerül, minden bizonnyal a gázolaj literenkénti ára 601 forintra változik, ami sokaknak jó hír lehet. Míg a 95-ös benzint tankolók számára minden marad változatlan, annak literje ugyanis 605 forintba kerül majd ugyanúgy.

Korábban arról érkezett hír, hogy csütörtökön ismét változnak az árak a hazai benzinkutakon: ezúttal kivételesen árcsökkenés volt várható. Mint azt megírtuk, akkor is a gázolaj ára ment lejjebb, egészen pontosan 4 forinttal, míg a benziné változatlan maradt.