Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Pirlo 45 évesen is életveszélyesen rúgja a szabadot (videó)

A vér nem válik vízzé, a legendás olasz futballista és világbajnok 45 évesen is életveszélyes a kapu előtt.

...svg content...Fotó: Az olasz válogatott tagjai (b-j): Gianluigi Donnarumma, Nicolo Barella, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Bryan Cristante, Giovanni Di Lorenzo, Federico Chiesa, Gianluca Mansini, Gianluca Scamacca, Stephan El Shaarawya, Nicolo Fagioli a himnuszt éneklik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Svájc-Olaszország mérkõzése elõtt a berlini Olimpiai Stadionban 2024. június 29-én. MTI/EPA/Mohamed Meszara
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andrea Pirlo a valaha volt egyik legjobb középpályás, akit sokáig meg akart szerezni a Real Madrid és a Manchester United, de rendre nemet mondott. Az Inter Milannál csak 22 mérkőzésen lépett pályára, amikor 2001-ben a városi rivális AC Milan játékosa lett, ahol 10 évet töltött el, nagy sikereket ünnepelvén.

A Juventusnál is lehúzott pár évet, ahol szintén meghatározó volt a játéka, bár egyértelműen a korábbi időszak volt a legjobb a karrierjében. 2017-ben vonult vissza az MLS-ben, majd ezt követően edzőnek állt. Soron kívül Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

Hamar lehetőséget kapott a Juventusnál, viszont gyorsan ki is rúgták. Legutóbb a Sampdoriához írt alá, és egy kisebb ligában még biztosan bármikor fel tudná venni a versenyt a pályán lévőkkel, hiába 45 éves. Érdemes megnézni az alább látható felvételt róla, még 20 évesen sem sokan képesek erre, ráadásul olyan természetesen tekerte be a kapuba a labdát, mintha mindennap ezt tenné.

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.