Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárban Sztár All Stars: Gubik Petra nem hitte, hogy eljuthat a döntőig

Gubik Petra egy extra szerény ember, aki nem gondolta volna, hogy valaha is eljuthat a Sztárban Sztár All Stars döntőjéig.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Márpedig ott van, ráadásul toronymagas favorit, jó eséllyel pályázik arra, hogy megnyerje a műsort, akárcsak korábban a saját évadát. Mint az kiderült, Tóth Gabi is visszatér, énekelni fog, de nem versenyzőként, hanem extra produkcióként.

Gubik Petra gőzerővel készül, mindent megtesz azért, hogy a fináléban se okozzon csalódást. Miután négyszer lett adásgyőztes, nem kell igazán mitől tartania, hatalmas a támogatás mögötte és ha hozza az eddig látottakat, aligha lehet rá bárki is veszélyes. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Gubik Petra a TV2-nek adott interjújában azt mondta, nem gondolta volna, hogy a Sztárban Sztár All Stars döntőjében szerepelhet. „Nagyon-nagyon jó érzés, hogy itt lehetek.” Azon is sokat gondolkozott, hogyan kell kezelni a helyzetet, miután négy egymást követő alkalommal lett adásgyőztes.

Ennek kapcsán mondta azt, hogy nem gondolta, ilyen forgatókönyv létezhet. „Erre egyáltalán nem voltam felkészülve.” Ettől függetlenül élvezi ezt, hálás a szavazatokért, sok szeretetet kap az emberektől, ami mindennél többet ér. „Ez egy nagyon nagy ajándék.”

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.