Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Telefontolvajnak hívta Magyar Pétert Menczer Tamás: „Vége van, Peti!”

Menczer Tamás ezúttal telefontolvajnak hívta Magyar Pétert, és azt mondta, mindig számíthat rá, el fogja mondani róla a véleményét.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (középen) a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza elõtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

A legutóbb megjelent közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a Fidesz és a Tisza Párt között már minimális lehet a különbség. Gulyás Gergely miniszter a csütörtöki Kormányinfón reagált erre, és nem különösebben aggódott, mert nem tartja reálisnak az ezekhez hasonló méréseket.

Szerinte politikai célzattal készültek ezek a mérések, akárcsak azok, melyek alapján a baloldali összefogás legyőzheti a Fideszt. Nagyon nagy pofon lett a vége, elsöprő győzelmet aratott a kormánypárt, míg Márki-Zay Péter szinte egyedül maradt és rögtön megkezdődött az egymásra mutogatás. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Magyar Péter semmilyen összefogásról nem akar hallani, szerinte a Tisza Párt egyedül fog győzni, és később sem köt koalíciót egy másik párttal sem. Gyurcsány Ferenc erre azt mondta korábban, bukásra van ítélve Magyar terve, mert összefogás nélkül nem válthatják le az Orbán Viktor vezette kormányt.

Menczer Tamás telefontolvajnak tartja Magyar Pétert

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója ismét Magyar Péternek üzent, akit most telefontolvajnak nevezett. Úgy látja, a Tisza Párt elnöke már nemcsak ideges, hanem fél is. Szerinte jól teszi, hogy fél, mindig számíthat rá ebben, mialatt Manfred Weber szintén szóba került.

„Fél a Peti! Már nemcsak ideges, de fél is. Helyes, Peti! Mindig számíthatsz rám! Mindig el fogom mondani, hogy Manfred Weber mellett te vagy a “kisöcsi”, egy fogott, irányított ember vagy, Brüsszel embere!”

„Egy telefontolvaj, akinek a mentelmi joga Manfred Weber kezében van. Vége van, Peti! Pukkad a lufi… Ui.: alig várom, hogy mindezt személyesen is megbeszélhessük!” – tette hozzá a bejegyzésében Menczer.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.