Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Halálos edzőtermi baleset ért egy egyetemistát

Egy edzőteremben történt incidensben vesztette életét egy egyetemista, akit már nem lehetett megmenteni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Victor Freitas
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

A norwichi East Anglia Egyetem sportparkjához riasztották a mentőket szerda este 7 óra körül. Egy 20 év körüli férfit találtak a helyszínen, aki edzőtermi eszközök használata közben vesztette életét, már kórházba sem lehetett szállítani.

Az egyetem szóvivője megerősítette, a diák elhunyt és a helyszínt lezárták a helyszínelés miatt. Már a családot is értesítették a tragikus eseményről, amiről a BBC az elsők között számolhatott be. Egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, de lehetséges, hogy egy nagyobb súly ráesett a fiatalra, aki ennek következtében meghalt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A BBC kérdésére az egyetem azt mondta, támogatást nyújtanak a személyzetnek és a sportlétesítmény csütörtökön is zárva marad a történtek miatt. Később várhatóan részletes információkat kaphatunk arról, mi történt, mi okozta a fiatal halálát.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.