Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rubint Réka, Marco Rossi, Curtis, Dzsudzsák is gratulált Szoboszlaiék eljegyzéséhez

Sorra futnak be a gratulációk Szoboszlai Dominik Instagram oldalán, miután a magyar sztár bejelentette, eljegyezte a párját.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. október 11-én. MTI/Hegedüs Róbert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik és kedvese nincsenek túl régóta együtt, de olyan boldogok, hogy úgy döntöttek, összeházasodnak. A Liverpool sztárja a képek alapján Budapesten kérhette meg szerelme kezét, aki egy nagyon szerencsés embernek tarthatja magát, és ez visszafelé is igaz.

Dominik Angliában éli az életét, így valószínűleg ott rendezik majd be a közös jövőjüket. Cikkünk megírásának pillanatában már több mint 216 ezer like-nál jár a poszt, ami az eljegyzésről szól, és természetesen sok híresség gratulált a bejegyzés alatt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Marco Rossi, Epres Panni, Dzsudzsák Balázs, a Red Bull, Kabát Peti, Curtis, Alee, Fabrizio Romano, T. Danny, Rubint Réka is az elsők között gratulált, de többek között Tóth Gabi, Shane Tusup, Molnár Nini, Pumped Gabo szintén like-olta a bejegyzést.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.