Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Schobert Norbi Jr. számára a robbantásos gyakorlat volt a legnehezebb

Schobert Norbi fia számára a robbantáson gyakorlatilag volt a legnehezebb pillanat a tartalékos kiképzése során.

...svg content...Fotó: YouTube/ amagyarhonvedseg
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Schobert Norbi egy igen kemény kiképzésen van túl, mely által más emberré vált. Koncentráltabb, fegyelmezettebb lett, gyakorlatilag kizárólag pozitívum származik abból, hogy tartalékos katona lett, amire végtelenül büszke is, régóta vágyott erre a kihívásra.

Schobert Norbit is megkérdezte a Honvédség, mi volt számára a legnehezebb pillanat az alapkiképzés során. „Mikor robbantáson vettünk részt, mert ott nagyon nagy figyelemre volt szükség.” Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

„Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?” – érkezett a következő kérdés Norbihoz. „Majdnem minden napot tudnám mondani, mert minden nap valami újdonsággal telt el.” – fogalmazott Norbi, aki új barátokat is szerzett az öt hét alatt.

„Van egy pár olyan ember, akivel tényleg a hétköznapjaimban is tudok találkozni.” Norbi készen áll arra, hogy bármikor, bárhol a Honvédség rendelkezésére álljon, mert számára az első a haza védelme, és ezt a kezdetektől komolyan gondolja.

Betelt a pohár a Debrecen szurkolóinál: „Elég volt, felelősöket akarunk látni”

Teljes mértékben betelt a pohár a Debrecen szurkolóinál az NB1-ben, felelősöket akarnak látni, még mielőtt kiesnek az NB2-be.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.