Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi reggel 9 óta táncol, fáj is a lába: „Belecsaptunk a lecsóba”

Tóth Gabi nem viccel, órák óta megállás nélkül táncol, gyakorol a Dancing with the Starsra, amit maximálisan komolyan vesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekes lesz látni, mire képes Tóth Gabi, akit biztosan sokan fognak összehasonlítani a korábbi győztesekkel, Gelencsér Timivel, Tóth Andival és Csobot Adéllel, akik az első három évadot húzták be, míg legutóbb Krausz Gábort ért fel a csúcsra.

Gabi rendkívül komolyan veszi a felkészülést, le a kalappal előtte, talán náluk senki sem gyakorol többet. Van is miért, hiszen a döntőt célozták meg, míg egyes pároknak valószínűleg ez nem szerepel a céljaik között. Soron kívül Óbuda alpolgármestere várhatóan december végéig börtönben marad

Papp Máté Bence számára is nagy tanulás ez az időszak néptáncosként, többek között Lissák Laura is segíti őket, aki az idei évadban nem fog táncolni, hanem a háttérműsort vezeti. Hiányozni fog a mezőnyből, egy gyönyörű és különleges táncos, ugyanakkor így sokkal járulhat hozzá Gabiék fejlődéséhez.

„Belecsaptunk a lecsóba… Jó lesz, jó lesz ez, csak néha kicsit kemény napok ezek. Fáj a lábunk kicsit, az az igazság, de amúgy nagyon bírjuk, reggel 9 óta ma is.” – üzent Gabi a legújabb videójában, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.