Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hamarosan egy tablettával letudhatjuk az edzést, csodamolekula segíthet a fogyásban

Minden eddiginél ígéretesebb módszert találtak, hamarosan megkezdődhetnek a klinikai tesztek.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Tudomány

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Hatalmas üzleti lehetőségek vannak a testsúlycsökkentő-készítményekben, elég csak megemlíteni a Novo Nordisket, és nagyon úgy tűnik, hogy az igazi fejlődés még csak most jön, legalábbis egy új tabletta ígérete szerint.

A készítmény lényege, hogy megnöveli a szervezetben a természetes anyagcsere-válasz szintjét, hogy az hasonló legyen a megerőltető edzéshez, sőt a koplaláshoz is. Mindkettő hatására a szervezetben megnő a laktátok és a ketonok szintje, amelyeket testünk üzemanyagként használ.

Ezt egy LaKe nevű molekula segítségével érik el, amely sikeresen képes utánozni ezeket a hatásokat. A LaKe a laktát és a ketonok kémiai fúziója, és olyan anyagcsere változásokat indít el, mint egy keményebb edzés.

Egyben segít csökkenteni a vérben lévő zsírok szintjét, miközben egy étvágycsökkentő hormon termelését is fokozza. Ugyanezt az egyensúlyt pusztán diétával lehetetlen elérni a kutatók szerint – írja a BGR. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Az állatkísérletek nagyon ígéretesek voltak, és hamarosan a klinikai tesztek is megkezdődhetnek, így a termék egy ideig még biztosan nem került a boltok polcaira, ám jól jelzi, mire készülnek a hasonló készítmények gyártói a közeljövőben.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.