Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nemzetek Ligája: itt a magyar kezdőcsapat Bosznia-Hercegovina ellen

Marco Rossi ismertette kezdőcsapatát a bosnyákok ellen, akikre szintén sorsdöntő mérkőzés várhat.

...svg content...Fotó: Nagy Zsolt, Ádám Martin, Sallai Roland és Dibusz Dénes (b-j) a magyar labdarúgó-válogatott játékosainak stadionsétáján a Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott mérkõzés elõtti napon a zenicai Bilino Polje Stadionban 2024. október 13-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Hiába a németek elleni súlyos vereség, Magyarország már 6 pontos is lehetne, hiszen idehaza a bosnyákok nem egy gólt kaphattak volna a Puskás Arénában. Kisebb csoda, hogy egyetlen egy talált sem született azon a meccsen.

Hollandia ellen is nyerhettünk volna, ami történelmi sikerként vonult be a históriás könyvekbe. Nem így lett, egy kései góllal egyenlített ki a sztárcsapat, így ha este nyernénk Bosznia-Hercegovinában, már 9 pontunk lehetne. Soron kívül Ahogy felszakadozik a felhőzet, verőfényes napsütésben lesz részünk kedden

Helyette 5 lehet az a 9, de az is biztató lenne a folytatásra nézve, különösen, ha Hollandia és Németország nem bírna egymással. Németország 7 pontos jelenleg az 5 pontot gyűjtött hollandok előtt, majd jövünk mi, 2 egységgel, és a bosnyákok egyetlen 1 ponttal.

Időközben Rossi szövetségi kapitány elérhetővé tette a magyar kezdőcsapatot, ami a hollandok elleni párharchoz hasonlóan erős, van okunk bizakodni. Természetesen Szoboszlai vezeti a csapatot csapatkapitányként, de Sallai is bekerült, aki rendkívül veszélyes tudott lenni legutóbb.