Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Real Madrid ezzel a sztárjátékossal pótolná Luka Modricot

Ha minden a terveik szerint alakul, a Bayer Leverkusen üdvöskéje érkezik Modric helyére.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/PAP/Piotr Nowak
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a horvát klasszis Luka Modric várhatóan 13 trófeával teli év után jövő nyáron távozik a Real Madridból, a spanyolok pedig már régóta készülnek a horvát szupersztár nélküli életre. Mivel a klub vezetése is tudta, hogy semmi sem tart örökké, időben megkezdték a horvát legenda utódjának keresését.

Sajtóértesülések szerint már évek óta figyelik a Bayer Leverkusen játékosát, Florian Wirtzet, s úgy tudni, jövő nyáron ajánlatot is akarnak tenni a játékosnak. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor és Szijjártó Péter „áruló”, „Putyin szennyesét mossák”

Jose Angel Sanchez vezérigazgató és Juni Calafat toborzási vezető állítólag a színfalak mögött azon dolgozik, hogy megpróbálják elindítani az átigazolási folyamatot a játékos számára, akinek értékét jelenleg mintegy 150 millió euróra becsülik.

Csakhogy Wirtz szerződése 2027-ben jár le, így egyelőre kérdéses, hogy a Leverkusennek mik a tervei a játékossal a jövőben: elengedik-e a Real Madridba, vagy marasztalják.
Sőt: úgy tudni, van egy másik buktató is történetben. A kiszemelt játékos ugyanis a 90min értesülései szerint bár érdeklődik a tengerentúlra költözés iránt, inkább a Bayern Münchenhez igazolna.