Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Éjszakánként hívogatta a körzeti megbízottat egy tinédzser, akár börtönbe is kerülhet

Egyszer meg is fenyegette a körzeti megbízottat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Marjan Grabowski
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 17 éves fiúval szemben, aki tavaly tavasszal egy hónap leforgása alatt harmincszor, többségében éjszaka hívta a lakóhelye szerint illetékes körzeti megbízottat.

A fiatal zaklató a telefonba egyetlen esetben szólt bele, közölve, hogy „még nem tudod, kivel kezdtél ki, meglesz még ennek a következménye.” A vádirati tényállás szerint a fiúval szemben az ügyészség a terhére rótt zaklatás miatt feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott, az eljárást egy évi időtartamra felfüggesztette. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor és Szijjártó Péter „áruló”, „Putyin szennyesét mossák”

Csakhogy ezt követően a felfüggesztés ideje alatt elkövetett három újabb bűncselekmény kapcsán – hatszor is – gyanúsítottként hallgatták őt ki a hatóságok, ezért az ügyészség az eljárás folytatásáról határozott.

Az ügyészség a fiatalkorú terheltet hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás vétségével vádolta meg. Vele szemben két év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni.