Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ilyen vonzó szettben főz otthon a konyhában Cristiano Ronaldo szerelme (videó)

Valami egészen újjal rukkolt elő Cristiano Ronaldo szerelme, aki a konyhában is otthonosan mozog, nem szakács főz a családra.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Alapesetben azt gondolná az ember, hogy egy ilyen tehetős család számára mindenre van külön ember, kezdve a bevásárlással, a főzéssel, a takarítással, a mosással, és így tovább. Ugyanakkor Ronaldo és Georgina nem ennek a híve, szeretnek normális családként élni, ám persze azért akad segítségük.

Miután Ronaldo milliárdos, akinek már saját órakollekciója is van, adottak a lehetőségek. Hatalmas luxusban élnek, és azok, akik azt terjesztik, Georgina még főzni sem tud, helytelenül teszik, mivel nagyon is finom ételeket rak össze a konyhában. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor és Szijjártó Péter „áruló”, „Putyin szennyesét mossák”

Úgy tűnik, új piaci résre lelt a modell, aki egy rendkívül vonzó szettben kezdett el ételt készíteni. Talán nem véletlen a szett, amit visel, ahogyan a napszemüveg sem, így nyilván ezzel is megosztja majd az emberek véleményét.

Még Eva Longoria, a Született Feleségek sztárja is kommentált, aki imádja a videót, amire 12 óra alatt közel 2,4 millió lik érkezett. Egy biztos, nagyon ízletes, amit Georgina elkészített, a konyha pedig egyenesen pazar.