Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,02 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,460 $

Sztárbox: vasárnap este három helyett négy bokszmeccset rendeznek, Németh Kristóf is visszatér

Többek között Czutor Zoli és a szintén korábban vereséget szenvedett Németh Kristóf is ringbe fog szállni vasárnap este.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyan négy bokszmeccset is rendeznek ma este a Sztárboxban a megszokott három helyett, a női mezőnyből sajnálatos módon senki nem lendül akcióba. Cserébe viszont lesz egy nem várt összecsapás is, amit két olyan sztár vív meg egymással, akik kikaptak az első meccsükön.

Czutor Zoli lesz Németh Kristóf ellenfele, aki kisebb falatnak ígérkezik, de vele is lehetnek komoly gondjai. Kristóf az esélyes, több szempontból is, és valószínűleg mindketten tanultak az első mérkőzésen történtekből. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Sárközi Ákos és Horváth Tamás újra bokszolni fog Miller Dávid váratlan súlyos sérülése miatt, és talán ezúttal más végeredmény születik. Szecsei Valter és Törőcsik Dani meccse lehet majd talán a legszínvonalasabb, sokan kíváncsiak rájuk.

Végül, de nem utolsó sorban Mészáros András és Lmen Prala küzd meg a továbbjutásért. Az elődöntőket 19 óra 30 perctől rendezik meg, amiket az RTL az eddig megszokott módon élőben fog közvetíteni.