Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

Liptai Claudia Gubik Petra tehetségéről: „Ezt nem hiszem el…”

Liptai Claudia is csak keresi a szavakat,a jelzőket Gubik Petra hallatán, aki sorozatban negyedik alkalommal is napi győztese lett a Sztárban Sztár All Starsnak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gubik Petra egy senkihez sem fogható tehetség, aki szombat este is magával ragadta a zsűrit és a nézőket. Stohl András szerint nem is földi lény, annyira át tud alakulni, miközben teljes mértékben háttérbe helyezi önmagát.

Liptai Claudia is csak szuperlatívuszokban tud beszélni az eredetileg színésznőként dolgozó énekesnőről. Egészen más szint és egy olyan tehetség lakozik benne, mely csak kevesekben van meg, ráadásul mindezt használni is tudja. Soron kívül Megszólalt a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-s családja

„Annyira igaz, amit Rami mond, hogy ez olyan ritka kincs, hú de jó, hogy ismerhetlek! Egyszerűen ezt érzem, hogy valahogyan egy korban élhetek veled és amikor először találkoztunk a próbán, sokat hallottam rólad, soha nem láttalak akkor még színpadon.”

„Ugye prózában dolgozunk együtt, aztán elmentem egyszer, a televízióban is megnéztelek, és azt mondtam, ezt nem hiszem el. Hogy ad a jó Isten valakinek ilyet a torkának. Valakinek ad és nem tud vele mit kezdeni, nincs mögötte személyiség.”

„Te egy ezerarcú… nem tudom szebben mondani, egy lény vagy, mert valami olyan légiesség, éteriség van a te lényedben, hogy bárhogy lesz ez, te biztos győztese vagy a műsornak, ha nem is te lennél a végén, és győztesei vagyunk mi, mert láthatjuk és hallgathatjuk ezt hétről hétre.

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.