Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

Stohl András Gubik Petrának: „Biztos, hogy nem földi lény vagy”

Stohl András nagyon megható és dicsérő szavakat fogalmazott meg Gubik Petráról, aki megint napi győztes lett a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Furcsa lenne, ha ezek után nem Gubik Petra nyerné a döntőt, annyira a mezőny fölött áll, ráadásul sokan támogatják. A végtelenül szerény énekesnő, aki elsősorban színésznő, megint óriásit alakított és sok dicséretet kapott.

Sorozatban negyedik alkalommal lett napi győztes, és Stohl András azt mondta róla, nem földi lény Petra, olyan szinten képes átalakulni. Eleinte kicsit tartott a dalválasztástól, de végül ez sem akadályozta meg Petrát abban, hogy megnyerje a napot. Soron kívül Megszólalt a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-s családja

„Amikor megláttam, hogy milyen dalt kaptál, akkor azt gondoltam, nagyon nehéz helyzetbe hoztak a szerkesztők, mert… Aztán azt is láttam, hogy a végén vagy, akkor sejtettem, hogy valami lesz. Egy ilyen típusú dallal nagyon nehéz szerintem meggyőzni az embereket.”

Nem földi lény

„Ráadásul, nem akarom Friderikát megbántani, szerintem elég régen volt a dal, talán kevesen ismerik, főleg a fiatalabb generációt. Tehát, ha esetleg az van, hogy nem tudják kihez hasonlítani, ez is eszembe jutott. Most, ahogyan hallgattalak, sok minden eszembe jutott, például az, ha esetleg nem ismerték Friderikát, akkor higgyék el, ilyen volt vagy ilyen, így énekelte ezt a dalt. Tökéletesen hoztad, amit ő csinált.”

„Szerintem téged a Men in Black 3-ban nyugodtan el lehetne vinni ufónak, mert az biztos, hogy nem földi lény vagy. Olyan szinten tudsz átalakulni, olyan szinten teszed háttérbe a saját lényedet, és adod át magad annak a produkciónak, amit éppen meg kell csinálni egy hét alatt.”

„És milyen érdekes, hogy az első produkciónál ennek a show-nak azzal kezdtük, hogy milyen nehéz egy hét alatt megcsinálni és belejönni, és a végén mintha ennek a dramaturgiai lezárása lenne koronaként az, hogy valaki így tud hétről hétre átalakulni és megmutatni, mi van egy dalban, mi van egy előadóban.”

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.