Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,849 $

Cristiano Ronaldo újra gólt lőtt a portugál válogatottban, 906 gólnál jár

Cristiano Ronaldo nagyon nagy tempóban halad előre, hiába 39 éves, komolyan gondolja az 1000. góljának megszerzését.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo ünnepel, miután berúgta csapata második gólját a Labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában, az A divízió 1. csoportjában játszott Portugália – Skócia mérkõzésen Lisszabonban 2024. szeptember 8-án. A mérkõzést Portugália nyerte 2-1-re. MTI/EPA/LUSA/José Sena Goulao
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo elhatározta, legalább 1000 góllal a neve mellett vonul vissza, amire minden esélye megvan. Hiába közel 40 éves, kiváló formában van, a klubjában és a válogatottban is sorra lövi a gólokat, már 906 találatnál jár.

Legutóbb Lengyelország ellen talált be, akik nem tudtak mit kezdeni Portugáliával, hazai pályán kaptak ki sima 3-1-re. Silva a 26. percben szerezte meg a vezetést a Manchester United csapatkapitányának, Fernandesnek a passzából.

Ronaldo a 37. percben köszönt be, amivel máris 2-0-ra vezettek, még az első félidő vége előtt. Ugyan a végjátékban, a 78. percben szépítettek a lengyelek, 10 perccel később egy öngól mindent eldöntött, így alakult ki a 3-1-es végeredmény, és ez egy újabb olyan este volt, ami Ronaldóról szólt.

Portugália magabiztosan, veretlenül, 9 ponttal a neve mellett vezeti a csoportját a 6 pontos Horvátország és a 3 pontos Lengyelország előtt. Skócia pedig a három lejátszott mérkőzése alatt még csak pontot sem tudott gyűjteni a Nemzetek Ligájában.

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.