Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,131 $

Dancing with the Stars: őrületesen vonzó Szabó Zsófi, a táncpróbán is (videó)

Nagyon úgy fest, hogy aligha lesz vonzóbb nő a Dancing with the Stars mezőnyében Szabó Zsófinál, aki élete formájában fog táncolni a műsorban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Zsófi nagy fába vágta a fejszéjét, amikor igent mondott a Dancing with the Starsban, hiszen ez egy olyan műsor, aminek ideje alatt a sztárok teljesen megnyitják a lelküket, mely sokszor igazán fájdalmas tud lenni.

Zsófi számára ez egy izgalmas lelki út lehet, aminek ideje alatt saját magáról is sokat tanulhat. Mivel a magánéletét féltve őrzi, valószínűleg a DWS során nem egy olyan titkot ismerhetünk meg tőle, amikről eddig csak keveset tudhattak. Soron kívül Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, egy 15 éves lány karja leszakadt

A Mokka műsorvezetője is tudja, lehetnek elgyengült percei, de felkészült, és megjelenésre már most profi táncosnak néz ki. Andrei Mangra szerencsésnek érzi magát, hogy Zsófit kapta, és ez fordítva is igaz, nagy páros lehetnek.

Zsófi, aki nemrég elárulta, újra szerelmes, keményen gyakorol, mindent megtesz, ami csak lehetséges. Érdemes megnézni a róla készült videót, fenomenális formában van, sokan fognak rá irigykedni. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.