Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,131 $

Bikiniben táncolgatott Shakira, őrületesen jól néz ki (videó)

Ha valakin, akkor Shakiran egyáltalán nem fog az idő, még mindig az egyik legvonzóbb énekleső, most épp bikiniben mutatta meg ezt.

...svg content...Fotó: Shakira kolumbiai énekesnõ (k) az ügyvédje, Pau Molins társaságában egy barcelonai bíróságra érkezik adócsalási pere tárgyalásának elsõ napján, 2023. november 20-án. Az ügyészség vádirata szerint az énekesnõ 14,5 millió euró adót nem fizetett meg 2012 és 2014 között akkori tartózkodási helyén, Spanyolországban. MTI/EPA/EFE/Quique García
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kissé hihetetlen, hogy Shakira lassan az 50. születésnapjára készülhet, ugyanis jövő februárban tölti be a 48. életévét. Már ő is közelebb van egy ideje az 50-hez, mint a 40-hez, bár az is abszurd számunkra, hogy a 40-es éveiben jár, annyira fiatalos.

Rendkívüli genetikával rendelkezik, szinte semmit nem öregedett az arcára, és ez már önmagában nagy dolog. A 47 éves világsztár a legutóbbi szakítása óta új életet kezdett, imád az Egyesült Államokban élni, ahol sosem unatkozik. Soron kívül Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, egy 15 éves lány karja leszakadt

1990 óta aktív a szakmában, folyamatosan írnak róla a lapok, sok a felkérése, és gyártja az új dalokat. Néha az exének üzen velük, máskor pedig csak általánosságban énekel, és nem mellesleg továbbra is őrjítően jól táncol.

A csípőmozgása legendás, sokan szeretnének így kinézni 47 évesen, de még 27 esztendősen is. Inkább néz ki egy 30-as éveiben jár nőnek, akkor is, ha épp bikinit visel, mint a legújabb klipjében, ami slágergyanús lehet.