Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

Így örült Orbán Viktor Sallai nagy góljának a magyar-hollandon (videó)

A lehető legjobbkor volt bekapcsolta a kamera, ugyanis Sallai gólt lőtt, aminek Orbán Viktor miniszterelnök i s nagyon örült.

...svg content...Fotó: A gólszerzõ Sallai Roland ünnepel a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. október 11-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor kormányfő sem akarta kihagyni a pénteki meccset a Nemzetek Ligájában, így ő is ott volt a Puskás Arénában. Amikor teheti, kilátogat a válogatott hazai mérkőzéseire, de néhány idegenbeli meccsre is elutazik.

Hollandia a világ egyik legerősebb csapataként lépett pályára a magyar ellen, akik Sallai góljával szerezték meg a vezetést, teljesen megérdemelten. 1-1 lett a vége, ami Sallainak is fájt, mert egészen közel jártunk a 3 pont megszerzéséhez.

Marco Rossiban is maradt hiányérzet emiatt, függetlenül attól, hogy a többség előzetesen aláírt volna egy ilyen eredményt. Még semmi sem dőlt el, adott az esély, akár a németekkel szemben is, látván a holland meccset.

Orbán Viktor nagyon örült Sallai góljánál, feszülten figyelte az eseményeket, hiszen ez egy nagyon szoros és izgalmas meccs volt. Megérdemeltük volna a győzelmet, ám könnyen lehet, hogy a végén ez az 1 pont is sorsdöntő lesz.

@viktor_a_tiktokon Hajrá, magyarok! 🇭🇺 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Sallai #Magyarország #Hollandia ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.