Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,754 $

Sallai Roland, a mérkőzés hőse: „Ez így most fájó”

Sallai Roland kiválóan játszott, a világ egyik legjobb válogatottjának rúgott kapufát és gólt, amivel megint felhívta magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: A gólszerző Sallai Roland ünnepel a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. október 11-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sallai Roland is a magyar kezdőben kapott helyet, aki összességében nemcsak a gólja miatt lehetett a mérkőzés legjobbja. Parádésan fejezte be a támadást, kihasználván a ziccert, ami mindig nagyon fontos. Láthattuk, hogy korábban a bosnyákok ellen semmi nem akart sikerülni, most más volt a helyzet.

„Egy igazi csapatmunka volt. Meccs előtt aláírtuk volna a döntetlent, de nagy melót tettünk bele. Visszatértünk az útra, amiben sikeresek voltunk. Tudtuk, hogy nem lesz sok helyzetünk, inkább védekeznünk kellett. Abból a pár lehetőségből kellett betalálni és ez az egy gól most egy pontot ért, örülünk és büszke lehet erre a csapat” – idézte Sallai Rolandot az Origo. Soron kívül Szoboszlai Dominik elismerte a hibáját a hollandok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány magasan értékelte a csapat játékát, de benne is van egy kis keserűség a történtek miatt. Szoboszlai Dominikben szintén, aki elismerte a hibáját, amiből végül nem született gól, egészen drámai volt a helyzet.

„Az történt, amire készültünk, volt egy meccstervünk, egy védekező alaptaktika. Le akartuk zárni a pálya közepét, labdaszerzésekből pedig kontrázni. Ez az első félidőben működött, volt pár helyzetünk, szögleteink, ezekre is készültünk, volt is kapufánk, majd a gól.” – mondta az M4 Sport kamerái előtt Sallai.

Elismerte, nagy volt rajtuk a nyomás, és korábban is voltak helyzeteik, de általában közbelépett valaki, illetve melléjük állt a szerencse. Azt azért nem mondja, hogy ez az eredmény nem lenne igazságos, ugyanakkor megjegyezte, közel volt a siker, így ez most számára is fájó.

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.