Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,754 $

Marco Rossi nem tagadja, van benne egy kis keserűség a holland meccs után

Emberelőnyben kapta a gólt a magyar válogatott, és miután rögzített helyzetből kapták a gólt, Marco Rossiban is van némi keserűség.

...svg content...Fotó :A magyar válogatott, elöl Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkõzés után a Puskás Arénában 2024. október 11-én. Magyarország-Hollandia 1-1. MTI/Hegedüs Róbert
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rossi egy igen erős kezdőt állított össze a legutóbbi Nemzetek Ligája mérkőzésre Hollandia ellen. Sokan leírták a magyar csapatot, de hiába, mert a vendég csapat ugyan uralta a labdát, a mutatott játékban nemigazán voltak jobbak.

Sallai ezt először egy kapufával, majd egy góllal jelezte, és sokáig vezettek is. Végül emberhátrányban egyenlítettek ki, ami kapcsán van némi keserűség Marco Rossi magyar szövetségi kapitányban, és ezt nem is tagadja. Soron kívül Szoboszlai Dominik elismerte a hibáját a hollandok ellen

„Elégedett vagyok az eredménnyel és a mutatott játékkal is, de egy kis keserűség azért van bennem, mert rögzített játékhelyzetből kaptunk gólt, miközben kerülni akartuk az ilyen szituációkat.”

Rossi gratulál a játékosoknak

Ezzel együtt gratulál a játékosoknak, mert sikerült megvalósítaniuk a tervüket, és sok esetben kifejezetten ügyesek voltak. A mutatott hozzáállás szintén példaértékű, gyakorlatilag minden a helyén volt, bárki számára gondot tudnak jelenteni.

„Gratulálok a srácoknak, mert ma sikerült megvalósítanunk a tervünket, sok esetben kifejezetten ügyesek voltunk, le a kalappal mindenki előtt. Ez a hozzáállás, győzni akarás, párharcerősség elismerésre méltó, így tudjuk felvenni a harcot egy esélyesebb riválissal.” – idézte az mlsz.hu.

Rossi elismerte, nem szereti, ha ilyen védekező taktikával kénytelenek játszani, ugyanakkor Hollandia rendkívül erős ellenfél. Ha Bosznia ellen is így teljesítenek, csak az lehet a kérdés, hány góllal ütjük őket ki, mert ez most férfimunka volt.

„Bár nem szeretem ennyire védekező taktikával pályára küldeni a csapatot, ilyen minőségű rivális ellen ezt kellett játszanunk. Bosznia ellen legalább így kell teljesítenünk, de míg ma leginkább védekeztünk, három nap múlva ennél többet kell tennünk, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót, vagy ha ez nem sikerül, legalább egy döntetlent elérjünk.”

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

Állítása szerint kiküldték a rendőrséget és a Kormányhivatal dolgozóit a helyszínre, valamint kötelezték a tulajdonost az általa okozott életveszélyes állapot elhárítására.