Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,37 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,220 $

Megvan a magyar kezdő a hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre

Marco Rossi egy nagyon erős csapatot küld ki a hollandok ellen a pályára a Puskás Arénában, ami akár szoros mérkőzést is hozhat.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2024. október 10-én. A csapat a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában Hollandia ellen játszik a Puskás Arénában október 11-én, majd három nappal később Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen lép pályára Zenicán. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az M4 Sport élőben közvetíti a mérkőzést a Puskás Arénából, ahol már most hatalmas a hangulat. A magyarok és a hollandok is a világ legjobb szurkolói közé tartoznak, így erre biztosan nem lesz panasz, alig várjuk a kezdést.

Hollandia szövetségi kapitánya inkább óvatos volt a magyarok kapcsán, nem akar a németek elleni súlyos vereségből kiindulni. Az egy pillanatnyi rövidzárlat volt, nem több, viszont sok mindenre ráébresztette a csapatot. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

Az sem kizárt, hogy ma este komoly meglepetés születik, és ha a németek döntetlent játszanak a bosnyákokkal, több mint jól állnának a csoportban. Előtte azonban meg kell lepnünk Hollandiát, akik ellen egy igen erős kezdőt küld fel a pályára Marco Rossi.

Mint azt láthatjuk, Gulácsi igazolt távollétében Dibusz fogja védeni a magyar kaput, így ezen a téren sem lehetnek gondjaink, akárcsak, amikor a Lipcse kapusa áll ott. Nincs még egy olyan válogatott, mint a magyar, ahol három ennyire erős kapus csatázik a kezdőért.

Szoboszlai rendre az első ember, akit megjelölnek a kezdőben, neki mindig ott kell lennie csapatkapitányként, de Varga és Sallai sem maradtak ki.

Óriási nézettséget generál Vogel Evelin új videója, itt vannak a számok

Vogel Evelin YouTube csatornája hamar teret hódíthat magának a virtuális világban, ha az érdeklődés változatlan marad iránta.

Megvan a magyar kezdő a hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre

Marco Rossi egy nagyon erős csapatot küld ki a hollandok ellen a pályára a Puskás Arénában, ami akár szoros mérkőzést is hozhat.

Magyar Péter egyelőre nem reagált Vogel Evelin legújabb videójára

Meglepő módon a Tisza Párt elnöke egyelőre nem reagált volt kedvese legújabb videójára, ugyanakkor valószínűtlen, hogy ezt 24 órán belül nem teszi meg.