Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,37 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,220 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Ibolya megvédte a teljesítményét

Sokan nem elégedettek Oláhi Ibolya teljesítményével, de azok sincsenek kevesen, akik igen, mert rendre továbbjuttatják a Sztárban Sztár All Starsból.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi hamarosan Azahriah bőrébe bújhat egy nagy show kíséretében, mely előtt azt mondta, úgy érzi, szeretik az emberek. Peter Srámek pedig arra vár, hogy végre 40 ponttal jutalmazzák, ami még mindig nem történt meg.

Oláh Ibolya szintén interjút adott a TV2-nek, és szerinte az emberek tévhitben vannak, mert a humorhoz kell egyfajta intelligencia. Sokan megjegyezték, hogy a legutóbbi produkciójában alig volt szöveg, aminek kapcsán azt mondta, nem ez volt a lényeg. Sokkal inkább egy improvizációs, komikus színházi jelenetről volt szó, ami szintén igényel tudást. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

Ibolya úgy látta, a nézők mindezt megértették, mert nevettek, mosolyogtak, élvezték, amit látnak. Ami pedig a közös produkciót illeti, azt még inkább szerethette, sokat nevetett közben, és a kaotikus hatás tette azt különlegessé.

Nem árulta el, kit fog utánozni ezen a hétvégén, de annyi igen, hogy illik hozzá a karakter, és egy igazi energiabombáról van szó. Annyi tudhatunk róla, hogy hangilag nagyon erős, meghatározó, de hamarosan erről is lehull a lepel.

Óriási nézettséget generál Vogel Evelin új videója, itt vannak a számok

Vogel Evelin YouTube csatornája hamar teret hódíthat magának a virtuális világban, ha az érdeklődés változatlan marad iránta.

Megvan a magyar kezdő a hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre

Marco Rossi egy nagyon erős csapatot küld ki a hollandok ellen a pályára a Puskás Arénában, ami akár szoros mérkőzést is hozhat.

Magyar Péter egyelőre nem reagált Vogel Evelin legújabb videójára

Meglepő módon a Tisza Párt elnöke egyelőre nem reagált volt kedvese legújabb videójára, ugyanakkor valószínűtlen, hogy ezt 24 órán belül nem teszi meg.