Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,96 Ft
Bitcoin
61,308 $

Sztárban Sztár All Stars: Peter Srámek végre 40 pontot kapna a zsűritől

Peter Srámeket láthatóan zavarja, hogy még mindig nem kapott 40 pontot, noha már ott van a legjobb hat versenyző között a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi úgy nyilatkozott, hogy mielőtt továbbjutott volna az előző héten, mindenkitől elköszönt, annyira biztos volt a kiesésében. Sokkszerűen Szabó Ádám és Sipos Tomi búcsúztak, addig Oláh Ibolya és Tóth Gabi továbbjutottak.

Gabira egy minden eddiginél nehezebb feladat vár, miután nagy valószínűséggel Azahriah-t fogja utánozni, ami rettentően kemény. Kérdés, hogyan fog ezzel megbirkózni nőként, de miután legutóbb is továbbjutott, ez már ajándék lehet számára. Soron kívül Külföldi diákhitelük magyar diákhitelre történő kiváltásával csábítaná haza a diplomás fiatalokat a kormány

Gubik Petra a fő esélyes, különösen azok után, hogy Ádám távozott. Talán csak Peter Srámek lehet rá igazán veszélyes, a mögötte álló nagy szurkolói bázis miatt is. Egy héttel ezelőtt Michael Jakcsont utánozta, és noha jól érezte magát közben, tiszteletben tartja a zsűritagok értékelését.

Szerinte a rajongói is jól érezték magukat, akik miatt nem volt benne kétség, hogy tovább fogják juttatni. Hiába estek már ki többen is 40 pontos produkciókkal, Srámek még egy ilyen eredményt sem tudhat a neve mellett, amin változtatna. Ami pedig a hétvégét illeti, megint nőként lép színpadra, amihez kezd hozzászokni.