Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,75 Ft
Euró
400,87 Ft
Font
478,88 Ft
Bitcoin
61,193 $

Senki sem utazik olyan stílusosan, mint Michael Jordan: 190 milliós festést kapott a magángépe (videó)

A 26 milliárd forintot érő luxusgép egy luxusfestést is kapott.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Zach Catanzareti Photo
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legendás kosaras, Michael Jordan most olyat húzott, amire senki sem számított: egyedi építésű, 70 millió dolláros (26 milliárd forint) Gulfstream 650ER magánrepülőjére egyedi festést kért. Az egyedi festés 500 ezer dollárba (190 millió forint) került, és az is biztos, hogy nincs még egy ilyen a világon.

A 30 méter hosszú Gulfstream 650ER magánrepülőgép összesen 19 utast, valamint a személyzet négy tagját tudja szállítani a fedélzetén. További különlegessége a magángépnek, hogy az üzleti repülés történetében úttörő, hiszen jelenleg is tartja a leggyorsabb repülés rekordját. Soron kívül Csütörtökön megdőlt a fővárosi szélrekord

A magángép fedélzete lenyűgözően néz ki, és Jordannek a lábtér miatt sem kell aggódnia: a luxus belső terekben hatalmas bőrülések kaptak helyet, így csak annyi dolga van, hogy élvezze az ötcsillagos kiszolgálást, és kihasználja a teljesen felszerelt bár előnyeit.

Ha pedig Jordan esetleg megpihenne, stílusosan tudja álomra hajtani a fejét a gépen, hiszen egy saját hálószobája is van. A gép egyedi festése fekete és ezüst mintával rendelkezik, de az ikonikus Jumpman logó – Michael Jordan és a Nike együttműködése nyomán – szintén helyet kapott a gép farán fehér színben: