Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,34 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,68 Ft
Bitcoin
61,135 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi Azahriaht fogja utánozni a hétvégén?

Tóth Gabi erős utalást tett arra, hogy Azahriaht fogja utánozni szombaton a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi legutóbb is a veszélyzónából jutott tovább, minden eddiginél több kritikát kapott Shakiraként. Szerinte egy lehetetlen küldetéssel állt szembe, és függetlenül attól, hogy miket mondtak neki a zsűritagok, büszke magára.

A közösségi médiában szinte már követelték a távozását, ám végül továbbjutott, és óriási meglepetésre Szabó Ádám ki esett. Sokan írták azt, hogy Tóth Gabinak és Oláh Ibolyának kellett volna kiesniük, azonban a szavazók többsége őket tartották versenyben. Soron kívül Csütörtökön megdőlt a fővárosi szélrekord

Gabi nagyon meglepődött, hálás azért, hogy ilyen sokan szavaztak rá, és úgy érzi, szeretik az emberek. Ami pedig a hétvégi produkcióját illeti, olyasvalakit fog utánozni, akinél jelenleg nincs nagyobb sztár Magyarországon.

Azt mondta, a legelejétől félt attól, hogy ezt a bizonyos sztárt kell színpadra vinnie, ami most meg fog történni. Egy nagyon közkedvelt előadóról beszélt, Magyarország eddigi legnagyobb eléréseit generált és hírnévvel rendelkező énekeséről van szó, aki nyilván nem lehet más, mint Azahriah.

Visszatért Vogel Evelin, szerinte Magyar Péter egyenesen megfenyegette őt

Vogel Evelin nem fél, és a saját YouTube-csatornáján folytatja a kitálalást, melyben sokan támogatják, hogy mondjon el mindent, amit csak tud.