Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,05 Ft
Euró
401,00 Ft
Font
478,67 Ft
Bitcoin
60,663 $

Ázsia Expressz: Krausz Gáborék is bajba kerülnek a döntőben (videó)

Látható módon Krausz Gáborék is bajba kerülnek a döntőben, nemcsak Béres Anették, hamarosan viszont kiderül, kiknél landol a 15 millió forintos fődíj.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna duója, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese párosa jutott be az Ázsia Expressz döntőjébe. Mind a négyen megérdemelten vannak ott, Anett és Emese különösen, akik ráadásul a mezőny egyetlen női duója.

Ne felejtsük el azt sem, hogy Anett két évvel ezelőtt egy balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy majdnem életét vesztette. Akkor valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy egyáltalán igent mond az Ázsia Expresszre a TV2-nek. Soron kívül Elhunyt egy várandós nő és magzata a szegedi klinikán

Ennek ellenére már döntős Emesével, óriási fizikai, lelki és mentális kihívásokon, megpróbáltatásokon vannak túl. Szép lassan a nézők beálltak mögéjük, egy ideje egyértelműen nekik drukkolnak a legtöbben, ami érezhető.

L.L. Junior és Dárdai Blanka voltak az utolsó kiesők, most pedig jön a finálé, az utolsó nagy hajtás, ráadásul szakadó esőben. Az időjárás is tekert egyet a drámai helyzeten, és mint azt látni fogjuk, Krausz Gáboréknak is lesznek gondjaik.

Visszatért Vogel Evelin, szerinte Magyar Péter egyenesen megfenyegette őt

Vogel Evelin nem fél, és a saját YouTube-csatornáján folytatja a kitálalást, melyben sokan támogatják, hogy mondjon el mindent, amit csak tud.

Életvitel-vizsgálatra kötelezné az iskolaőröket a kormány, íme a részletek

Az erkölcsi bizonyítvány eddig is felvételi követelmény volt, de a jövőben iskolaőrnek jelentkezőknek át kell esnie a kifogástalan életvitel-vizsgálaton is. A már állományban lévőket is ellenőrizni fogják.